Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odkrytí minulosti

7. 8. 2011

 Uprostřed noci Aria sedí na střeše kanceláře a sleduje noční oblohu která je plná hvězd. Pořád se snaží vzpomenout na svou minulost. Proč jí vyloučili z řádu. Co tan hrozného udělala. Z kanceláře vyjde Damien který nemůže spát. Všimne si Arii jak sedí na třeše a dívá se na ní. Její vlasy jí vlajou v lehkým větru. Nedokáže z ní odstrhnout pohled. Pomalu se podívá dolů a podívá se na Damiena. Neví proč ale když ho vidí nebo je u něj zapomene na své problémi. Lehce se pousměje a pomalu se zvedne. Damien jí oplatí usměv.

Saru dost naštvaně jde lesem. “zatracenej Damien!...spřáhl se s andělem!„ zavrčí zle “proti andělovi nemám šanci!„ se hned zastaví když před sebou uvidí Tiu a zamračí se. “bezva další démon...„ Tia se na něj pousměje. “neboj se...jen jsem slyšela co si tak říkáš...a mohl bych ti pomoct...„ poušklíbne se. Saru se na ní dívá a pozvedne obočí. “a jak mi chceš pomoct?..„ “ty chceš zabít Damiena...a já toho anděla...Ariu...„ dojde k němu. Kouká na ní. “opravdu?.a co to že chceš zabít jednoho ze svých?..„ Tia se hned rozesměje. “ona už mezi nás nepatří je padlým andělem..a navíc....dlužím své sestřiče pozornost kterou jsem jí nedala když jsme byly malé...„ zle se ušklíbne. “můžem si navzájem pomoct.„ Sarua tohle zaujme. “hm?..tak tohle je už zajímavé..a jak mi chceš pomoct?..„ “jednoduše...já odlákám Ariu od Damiena já si s ní vyřídím své záležitosti a ty zase budeš mít spoustu času si zabít Damiena...„ klidně a podí má ruku. “dohodnem se?..„ Saru se hned ušklíbne. “ tak tohle beru..„ chytne její ruku. “nikdy bych neřekl že anděl a démon se dohodnou...„ Tia se jen zazubí. “já nejsem zrovna tak svatej anděl jak si ostatní myslí...zastávám se názoru že lidí musí zemřít...„ Saru se překvapeně usměje. “aléa co to že ještě patříš mezi anděli...a tvá sestra už ne..„ se hned uškíbne se. “jednoduše..já to zakryvám..ale kdysy udělala chybua byla u toho vidět...„ Saru se jen rozesměje.

Brzi ráno se Aria probudí a jde do hlavní místnosti kanceláře. Hned se na ní umívá Mia. Jen na ní ještě rozespale koukne. “co se tak blbě tvářiš po ránu?..„ ještě ospale. Mia se pořád usmívá. “našla jsem něco co ti může pomoct v pátrání po minulosti...„ Aria se jako hned probudila. “opravdu?...co to je?..„ “no je to takový portál kterým projdeš a uvidíš svojí vlastní duši. Můžeš tam vidět i svou minuslot...„ se odmlčí “ ale každý kdo tím prošel se zbláznil tak je to dost riskantní...„ Aria jen potichu povzdychne “ to nevadí...jde to je..„ Mai na ní koukne. “no...daleko...asi tak 200km odtuď na sever..„ “tonevadí jdu tam hned..„ jde ke dveřím “ počkej...to chceš opravdu riskovat...„ “ jo..„ jen odpoví a jde ven. Přívře oči když na ní zasvítí zrovna vylezlé slunce a zarkyje si oči. Mia za ní dojde. “a co když se ti něco stane..„ Aria se na ní otočí a usměje se. “neboj a ikdyby tak co..aspoň bude konečně konec...„ roztáhne křídla ikdyby neměla a vzlétne. Letí dost vysoko aby nebyla vidět a zmizí Mie z dohledu.

Aria pomocí křídel letí docela rychle, ale blíží se bohužel k místum kterým jsou jí povědomé. Jako kdyby tu už byla. Když se poblíž místu který Mia určitla tak pomalu přstane na zem. Stojí uprostřed rozlehlých ruin. Rozejde se ke dvou poloropadlým pilířím a po jednom přejde rukou. Najednou se na pilíři ukážou symboli. Aria je hned přečte a rozzáří se. Mezi pilířema se oběví jakoby nafilovělí vír. Aria se nadechne a pomalu vejde do toho víru.

Ocitne se v prázdnotě kde nic nevidí ani svoje ruce nic. Po chvilce uvidí sama sebe ale s černými křídly jak havran a celou od krve. Hned se zděsí. “ co to?..„ zmizí to a ona sama se objeví na louce před mrtvolou malé holčičky. Hned pozná kdo to je. Je to Hazuki. Její tělo je celý probodaný a od krve. “H-Hazuki..„ k ní podřepne a chce se jí dotknout, ale není ruku jí projde jako kdyby byla duch. Hned se zvedne a otočí se. Uvidí sama sebe jak se dívá na tu mrtvolu a v očích mí nenávist. Aria si pomalu vzpomíná. Najednou se zase objeví v prázdnotě není tam ani ne pár vteřin a objeví se na kopnci před jedním velkým městem. Město je zrovna základním utočistěm všech vrahu a zlodějů z okolí. Podívá se na to město a všimne si že ona sama tam letí. Vletí doprostřed města a hned je tam všechny zečne zabíjet. Zděšeně to sleduje. “ ne..to jsem nemohla udělat..„ ustoupí a sleduje to. Všimne si že na druhý straně města na jiným kopci stojí Tia a jen to sleduje. “ona...ona to musela říct ostatním! Ta zrádkyně!..„ sevře ruce v pěst. “Ario jak jsi mohl...„ se ozve za ní hlas známej hlas a prudce se otčí. Stojí tam Kurou který to vše sleduje smutně. “Kurou..není to tak jak si myslíš...oni ...zabili mi kamarádku...já musela...„ říká mu ikdyž marně. Neslyší jí ani nevidí. Pomalu se otočí a jde pryč. “ne„ Kurou počkej! “ jde za ním a chce ho chytit, ale zase jí ruka projde jeho tělem a Kurou zmizí. Aria se za ním dívá. “tak to on....on to řekl....„potichu. “Tia...dodržela náš kdysy slib..„ potichu si pro sebe říká. Podlomí se jí kolena a padne na sem. Položí si obličej do dlaní a po tváři jí tečou slzy. Ani to nespozoruje že se přemístí zase před ty pilíře, ale vír už zmizel. Nedává pozor a tak ani nesporozuje že k ní někdo jde. “tak už to konečně víš...„ pronese k ní někdo. Hned se podívá uslzenýma očima na toho kdo na ní promluvil. Stojí tam Kurou a chladně se na Ariu dívá. Ta se hned zvedne. “proč...proč jsi to řekl?! “ Kurou potichu povzdychne. “Ario já musel...vyvraždila jsu celý město..ikdyž to byly zlý lidé...tak to je proti našemu zákonu..„

Damien se dozvěděl kam zmizela Aria a vydal se jí hned hledat. Když po dlouhé době konečně doběhne k místu vidí Ariu a Kuroua. “víš co..a jsem ráda!..nedokázala bych žít po boku s někým komu nemohu dověřovat..„ zamračí se na něj. “Ario chápej že já musel..„ snaží se obhajovat. Damien jen to sleduje a pak tam vejde. “Ario...pojď zpátky...„ klidně a koukne na Kuroua. Ten se na Damiena zamračí. Aria kývne. “ jo pujdu...tady už nemám co dělat...„ roztáhne křídla a vzlétne pryč. “Ario počkej! “ křikne za ní Kurou. “nech jí být ano?.„ zamračí se Damien na něj. Kurou se koukne na Damiena. “ty do toho nekecej...to je moje snoubenka...„ Damien se trochu zarazí...a pak mu zchladně pohled. “no a? Ale tím že je padlýá anděl se to naulovalo ne?.„ pozvedne obočí “ tak jí nech je ti to jasný?!„ Kurou se zamračí a odletí pryč. Damien povzdychne a jde najít Ariu. Ta doletěla jen kousek sedla si na zem ke stromu a přitáhne si k sobě kolena. Pomalu k ní dojde. “Ario...„ podřepne k ní a pomalu jí obejme. Hned se uklidní když cití jeho příjemné objetí a sama se k němu stulí. Koukne na ní. “Ario...mě je jedno co jsi udělala v minulosti...ale od první cvhíle co tě znám tě mám rád...„ potichu jí řekne. Jen na něj koukne ještě uslzenýma modrýma očima a nic mu na to neřekne. Damien se jí zadívá do očí a pomalu jí políbí.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

*-*

Lili,11. 8. 2011 18:30

Tia je mrcha ==" krásněj dílek