Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vražda

1. 4. 2013

 

Všude kolem se válí mrtvá těla, které se pomalu ale jisté rozpadají. Kona se kolem sebe rychle rozhlíží. „co to?...“ jen řekne a pokusí se pohnout. Nemůže se ani hnout jen má poskytnutý pohled na hromadu mtvol.

prosím...zachraň mě...“

Jen Kona zaslechne hlas...tichý hlas za kterým se hned otočí a uvidí Kerry v okovech. „Kerry?...jsi to ty?...“ nejistě se zeptá a dívá se na ní.

Pomalu zvedne hlavu a svými prázdnými oči na Konu pohlédne. „Kono..prosím....pomoc mi...“ tiše pronese a začne se pomalu ztrácet „pomoc....mi.....“ ztratí se ona i s hlasem který byl jen tišeji a tišeji slyšet.

Z hromady těch mrtvol se pomalu vynoří Kerry se sekerou, celá je zakrvácená a s chladným výrazem pohledem Konu. Zděšeně na ní hned koukne a stále se nemůže hýbat nechápe co se to tu děje a jen sleduje jak se k ní šílená Kerry blíží se sekerou v ruce. Napřáhne ruku s prudce sekne po Koně. Jen se zatmí a je tma...Hned Kona otevře oči a zrychle je oddechuje „to...to byl sen...“ pomyslí si a zhluboka oddechuje..jen kouká do země ani si zatím neuvědomuje kde je. Až když se chce zvednout tak zjistí že je svázaná k židli a začne hned sebou trhat. „Hej co to je?!!“ křikne hned a snaží se z toho dostat.

mlč...“ chladně se jen ozve hlas a přijde tam do toho pokoje Kerry a koukne na Konu. „zašla jsi moc daleko růžovovlásko....“ chladně řekne a jde k ní pomalu blíž. Kona se hned na ní zamračí a cukne s rukama.

ty nejsi pravá Kerry...jsi její klon..“ zavrčí na ní zle a pokouší se dostat z provazů.

ano...zjistila jsi to zprávě...“ chladně řekne a jde ke stolu kde se jí válí sekáček. „Kerry unesli vědci za účelem...vytvořit dokonalého klona...“ vezme pomalu sekáček a koukne na svého odrazu v ostří. „jenže výzkum dopadl nezdarem...“ klidně a poušklíbne se. „každý klon měl po svém stvoření 3 měsíce a pak mu začali symptomy rozkladu...smrti...každý klon měl jiný...někdy selhání celého organismu...další vnitřní krvácení...a nebo úplně rozpadání těla...“ prudce zabodne sekáček do stolu až se Kona lekne a koukne na ní vyděšeně. „ale vždy po projevech symptomů do týdnu klon zemřel, ale já jsem na světě už 5 měsíců!!“ začne se hned smát „ já jsem dokonalý klon!“

Kona se na ní zamračí a stále se snaží uvolnit z provazů. „i když si možná dokonalý klon...tohle není tvůj život....to si uvědom!“ jí zamračeně řekne a jen si všimne jak se přestane smát, ale nic jí na to neřekne. „měla bys odejít a tohle zpátky přenechat skutečný Kerry...“ pokračuje..

To odmítám!!!!!“ hned křikne na Konu a zamračí se na ní zle. „ ona si užila života až až!! teď je řada na mě!!“ vezme sekáček ze stolu. „ale ty toho až moc víš...“ chladně a jde k ní. Kona na ní vyděšeně koukne a cukne z rukama prudce. „co máš v plánu s Asaiem?..“ zavrčí na ní zle a ta se hned zastaví a sleduje Konu. „Asai?..co asi..chci být s ním...chci s ním prožít celý život..“ jemně se jí usta zavlní do jemného úsměvu. „chci jen žít...nic víc...“ tiše jen řekne a napřáhne se sekáčkem. „sbohem Kono....mohli jsme být dobrý kamarády..ale moc se do toho šťourala...“ chladně.

Kona jen rychle zavře oči a čeká poslední úder.


 


 

Asai jde klidně domů po práci.. v ruce má mobil a volá Koně. Nějak to nezvedá „hm?..asi je v práci...“ tiše pro sebe si řekne a hned vyrazí do její práce. Mezitím napíše Kerry že by jí rád viděl a jemně se usměje.

Vejde do laboratoře Kony a rozhlédne se. „Kono?..“ jí nevidí jen zahlédne zapnutý počítač a jde pomalu k němu. Mezitím mu přijde smska od Kerry že moc ráda se s ním sejde. Jen si to přečte a koukne co je v počítači. „co to tu hledala?..“ tiše pro sebe a prohlíží si to. „co to tady hledala?...“ nechápavě a dívá se na to. Opět vezme mobil do ruky a snaží se jí znova zavolat. Jenže Kona to vůbec nezvedá a začíná mít o ní strach...začíná i tušit že měla pravdu . Radši sáhne do šuplíku kde má Kona svůj revolver a schová si ho do bundy. Na téhle stanici ho moc dobře znají proto ho tam nechávají a jde klidně do místnosti kde mají pátrací psi. Jednoho si vezme a jde hned najít Konu.

Jde s psem do té čtvrti kam měla Kona podle počítače namířeno. Pes začichá a hned ho táhne k tomu starému baráku kde ještě cítí pach Kony a hlavně moc dobře cítí ten hnilobní pach té laboratoři. „tady?..“ tiše a koukne na tu budovu. Vejde do ní a rozhlédne se kolem sebe...moc se mu to tady nelíbí a jde klidně po místnosti. Pes hned přiběhne ke dveřím v podlaze..začne je očichávat a pak hned štěkat. Drápy hned škrábe a tiše kňučí u toho. „co to tady máš Same?..“ dojde k němu a pomalu otevře dveře. „hm?...“ koukne dolu a vezme si radši zbraň. „ jdeme dolu Same...“ pomalu sleze dolu a pes hned za ním. Nahoře u vchodu v podlaze se objeví Allan a jen chladně se dívá dolu jak šel Asai.

promiň sestří...budu ti muset zabít svého milého...“ chladně pronese.

 

Náhledy fotografií ze složky Klon

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář